OBS. Jubilæum d.28/3 rykkes til en dag i maj 2020. Vi melder ud en ny dato senere!

??Vi fejrer 10 års Zumba med Iva i Jammerbugten og du er inviteret! ??

Det bliver lørdag d. 28/3 kl.10-12 og der vil være masser af dans, lækre flødeboller og bobler! ????

Tror det eller ej, så er det gået 10 år siden vi åbnede døren til det første Zumba hold i Aabybro. Det var egentlig tilfældigheder der bragte mig til Jammerbugten dengang, men jeg er så glad for at have ”landet” lige netop her, blandt så mange skønne mennesker, der deler min store passion for dans, rytmik og bevægelse.

Vi fejrer alt dette med det vi er bedst til, nemlig at danse til rytmerne fra latinomusikken! Jeg laver en lækker blanding af nye og gamle Zumba hits som vi kan slå os løs til!

Kridt danseskoene, smør hofterne, hiv din indre diva frem og dans sammen med os lørdag d.28/3. ?Vi byder på flødeboller og skåler i bobler til sidst ?Vi har reserveret hallen på Vedsted Friskole hvor der er god plads, højt til loftet og god akustik. Så det hele kommer til at spille max ?

Program:
Kl.10.00 Dørene åbnes
Kl.10.15 Zumba fitness
kl. 11.45 Flødeboller og bobler

Tidspunkt Lørdag d. 28 marts
Sted Vedsted Friskole, Terpesvej Højskolevej 7, 9440 Aabybro
Pris 60,- (betales kontant ved indgangen eller via mobalpay).

P.s.
Tilståelser fra en anonym Zumba lærer ??
Dengang jeg tilmeldte mig den første workshop for Zumba instruktører i Danmark tilbage i 2009, blev workshoppen udsolgt i løbet af få timer. Jeg var så heldig at jeg netop på dette tidspunkt surfede rundt på zumba.com og faldt over den kommende workshop i Køge. Jeg tog hurtig en beslutning og tilmeldte mig samme aften. Dagen efter var workshoppen fuldt booket. Mine intentioner dengang var på ingen måde at jeg skulle undervise i Zumba, mine tanker var at jeg skulle blive dygtig til Zumba, så når der kom et hold tæt på mig så kunne jeg være ”rigtig dygtig til Zumba”. Jeg fik musikken og værktøjerne til at opbygge en Zumba time. Da jeg så kom hjem, kunne jeg bare ikke lade være – så lærte mig den ene sang efter den anden og pludselig havde jeg nok musik til 1 hel time. Lysten til at dele dansens glæde overskyggede angsten for at stå frem så jeg skubbede mig selv ud af mit komfort zone. I tog så godt imod mig og jeg voksede med opgaven. Jeg så glad og taknemmelig at vi kan dele glæden ved dansen og musikken! Pludselig gik der 10 år. Skål!?
Ser frem til og glæder mig til de næste 10 år.

Tilmeld dig her