Om mig

Den første gang jeg oplevede Zumba var i USA under et studieophold i 2009. Jeg blev solgt lige på stedet og deltog så tit, jeg kunne (læs: hver gang der var hold). Dengang havde jeg dog aldrig drømt om, at jeg en dag selv skulle blive instruktør.

Da jeg kom hjem til Danmark, søgte jeg desperat efter Zumba, men der var ingen. En skæbnesvanger aften, mens jeg tilfældigt surfede på zumba.com, opdagede jeg, at en underviser fra USA ville holde en workshop for instruktører i Køge. Jeg tog en hurtig beslutning og tilmeldte mig med det samme, med ideen om at “øve” mig lidt, indtil der kom et Zumbahold i nærheden, jeg kunne gå til.

Jeg kom hjem med “Zumba-formularen”, musikken og instruktørmanualen. Jeg dansede, dansede, dansede, men havde stadig ikke modet til at springe ud i det. Pludselig havde jeg lært koreografien til en hel time. Trods frygten kunne jeg ikke lade være, så jeg lejede en gymnastiksal i Aabybro og inviterede alle interesserede til Zumba! Salen var fuldstændig pakket, hvilket ikke ligefrem hjalp på min nervøsitet. Det gik fantastisk, og tilbagemeldingerne var overvældende positive.

Siden da har jeg undervist på utallige hold, events, julefrokoster og temadage. Zumba er ikke bare blevet en stor del af mit liv; det har ændret det. Jeg brænder for at dele denne glæde og energi med andre og ser frem til at sprede Zumba-magi til endnu flere mennesker.

“Act in spite of the fear”

Iva Nikova

Certificeret Zumba Instruktør

Zumba zin instructor

Få pulsen op og humøret i top!

Hvis du har spørgsmål eller bare vil vide mere, så kontakt mig og jeg vender hurtigt tilbage til dig!